fbpx
Bestill time Tannkronen - Tannbehandling i Alanya MENY
  • Home
  • ALL INCLUSIVE HOTELL

Hotell Acar, et hotell for oss - et hotell for deg

TANNKRONEN OG HOTELL ACAR I ALANYA.

Det aller enkleste og beste for våre kunder er selvfølgelig å bo på hotell Acar. Tannkronen har fått mange hyggelige tilbakemeldinger om at våre kunder trives på Hotellet. Med sine mange romslige og trivelige rom og koselige balkonger ligger alt til rette for et flott og behagelig opphold. Hotellet er et nytt all inclusive 4 stjerners hotell som åpnet i april 2015.

13147549_952378578194748_5944312246021139118_o – Kopi (1024 x 680).jpg

 

 

 20150823_150909 (1328 x 747).jpg

 TANNKRONEN OG HOTELL ACAR I ALANYA.

Som ellers i Tyrkia er hotell Acar et hotell med god mat, vennlig og servicepreget personell. For de som kun er der for tannbehandling er det et supert sted der du faktisk kan oppholde deg hele tiden. Mat, drikke, underholdning, avslapning og sol er det nok av. Du kan jo bare finne deg en solseng og parasoll og slå deg ned ved hotellbassenget om du vil.

acar hotell alanya

Du trenger ikke bevege deg mange meter fra solsengen din og poolen for å hente noe kald drikke eller spise lunchen din. Her får du det du trenger uten å anstrenge deg.

Det er faste tider for frokost, lunch, kaffe og middag og du får informasjon om alt dette i resepsjonen. Det er ingen grunn til å skynde seg, det er mat nok - og de fleste bruker god tid i restauranten. 

Mange velger å spise utendørs nær poolen og baren. Det er bare å velge det man ønsker seg og bruke tiden ved matbordet så godt man kan. Det er er ingen grunn til å stresse, men her har man tid til å prate med alle om man ønsker det, eller finne fram ei god bok man kan lese i fred og ro. 

acar hotell alanya

 Sånn er det med all inclusive hotell, enkelt og greit. Det er slik du har det på Hotell Acar i Alanya. Her ser du noen av restaurantpersonalet med mr Chef kokk til venstre. Sammen med andre ansatte ordner de opp med det meste og ser til at alle gjestene har det bra. 

Viser du at du setter pris på det de gjør så vanker det både smil og litt ekstra service. Hyggelige ansatte som vet å sette pris på gjestene og de går gjerne noen ekstra skritt for å gjøre deg fornøyd. 

Vi håper virkelig du vil trives sammen med oss i restauranten på hotell Acar. 

For deg som liker mye grønt og frukt er Alanya et virkelig skattekammer. Du vil få rikelig på restauranten, men tar du en tur rundt i området vil du virkelig se hvor frodig og grønt det er mange stender. Her kan du meske deg med alle grønnsaker du vil.

Visste du forresten at Tyrkia er det landet i verden som er mest selvforsynt med egen matproduksjon?  

 

 

Mehmet

PERSONALET PÅ HOTELL ACAR KJENNER OSS I TANNKRONEN.

Som ellers i Tyrkia er hotell Acar et hotell med god mat, vennlig og servicepreget personell. En viktig sak er at personalet på hotellet kjenner oss og våre kunder.

FRI ASSISTANSE PÅ ACAR FOR ALLE VÅRE KUNDER HELE DØGNET.

Du kan få hjelp også utenom de faste timeavtalene dine når du er Tannkronens kunde. Personalet kjenner oss i Tannkronen godt. Du kan bare henvende deg i resepsjonen på hotellet og be om assistanse om du trenger hjelp så sørger de for at du får den hjelpen du trenger.

b600 h338 a

Du kan også be de ordne det slik at en av våre sjåfører henter deg for ekstra tur til klinikken om det skulle bli nødvendig.

Fra hotell Acar er det våre sjåfører som har ansvaret for å hente og bringe deg til alle timeavtalene dine. Veldig kjekt - ingen problemer med å finne fram til et ukjent hotell eller adresse. Bare vent i resepsjonen til avtalt time, ha på din telefon og ha med ditt pass så henter vi deg der.

Det bor også ofte andre Tannkronen kunder der som du kan dele erfaringer og informasjon med noe mange synes både er veldig nyttig og veldig hyggelig. Du får eget badehåndkle i resepsjonen som du kan ta med ut fra hotellrommet til for eksempel stranden eller utendørsbassenget. Men husk at du ikke kan ta med deg hotellets egne håndklær utenfor området - du må be om tannkronen sine håndklær i resepsjonen.
b600 h600aDu får gratis tilgang til strand og solsenger der ved å henvende deg i resepsjonen, bare si fra at du er Tannkronen kunde og få med deg en rekvisisjon da dette normalt er en betalingstjeneste for hotellets gjester. Slik bekreftelse får du i resepsjonen. Bare si fra !

HVIL UT MELLOM TIMEAVTALENE VED HOTELL ACAR SIN POOL.

Hotellet har en pool hvor du kan bade og hvile ut inne på hotellområdet hvis du foretrekker det framfor stranden. Skulle det være kjølig en dag - ja - så kan du fritt benytte hotellets hyggelige innendørs basseng. 

 

 

hotel acar alanya

 

  

HAMAM ELLER BARE MASSASJE?

Vond rygg eller rett og slett trenger du litt god massasje etter tannbehandlingen så får du det på hotellet. Avtaler gjøres i resepsjonen eller av annet personal. Bestill time!

TANNKRONEN TILBYR LAVEST MULIG HOTELLPRISER DU KAN FÅ PÅ ALL INCLUSIVE I HELE ALANYA .

Så sant det er mulig skaffer vi i Tannkronen våre kunder alltid de beste hotellrommene. Prisen for våre kunder er noe vi avtaler når de kontakter oss. Du kan se de offisielle prisene så ser du hvilke prisfordeler du får av oss. Når vi lager PAKKEPRISER så ser vi hele oppholdet og behandlingen under ett.  Men husk - du trenger ikke ha bestemt deg for en stor behandling for å få en bedre pris av oss!

mandag, 15 oktober 2018

kombiner tannbehandling

med sol og strand