fbpx
Bestill time Tannkronen - Tannbehandling i Alanya MENY

Bilder fra Alanya

                                                           

Kjære Tannkronen kunde. Velkommen til Alanya, paradiset ved havet og Tyrkias riviera -velkommen til piratenes, selsjukenes, romernes, grekernes  og diverse andre historiske tiders og herskeres by. Og velkommen til vår fotobok. Bildene vi viser er våre egne bilder, tatt opp gjennom noen år i denne vakre byen. Vi - Gunn & Rolleif Roy Fosse-  ønsker deg god reise og velkommen til oss i Tannkronen - og spesielt til vakre Alanya.

Facebook; https://www.facebook.com/tannkronen.no/

b1200h675ba


Området rundt Alanya er vakkert, med havet imot og Taurusfjellene i nord. Byen deles av en stor odde med en middelalderborg fra 1200-tallet som troner over byen. Halvøya var i gamle tider hovedkvarter for pirater som angrep handelsskip i disse farvannene. Under borgen ligger gamlebyen og havnen med trange gater og trivelige restauranter. På begge sider av odden ligger strendene og hotellene

b1200h675ao

Vi ønsker her presentere Alanya for deg på vår egen måte. Bildene vi viser er våre egne bilder, tatt opp gjennom noen år i denne vakre byen. Bildet under tatt fra borgområdet med Red Tower i nederste delen av bildet, deretter Østre stranden og Taurus fjellene i bakgrunnen. Fjellene er så høye at av og til kan du se snø på toppene hele året.

b1200h675ae

Bildet over omfatter kjente områder som Oba, Tosmur, Kestel og videre utover mot Mahmutlar hvor mange norske har leiligheter.

alanya 006

På begge sider av odden ligger strendene -  Kleopatra -stranden. Vest for sentrum er ca. 2 kilometer lang og består mest av sand. Bildet over er fra denne vestre stranden og du ser borgområdet "the castle" i øverste del av bildet (verdt et besøk ). Kleopatra - navnet kommer for øvrig av at den romerske keiseren Markus Antonius i år 37 f. Kr. skal ha skjenket deler av byen  som gave til Kleopatra for å utrykke sin kjærlighet  til den egyptiske dronning. Bildet over er fra den vestre stranden, mens bildet under er fra den østre stranden.


1200675

b1200h675ha

Hva kan vel være bedre enn å ligge på stranden og nyte solen ved Middelhavet? Hva med en dukkert i det innbydende tempererte vannet. Eller bare slappe av på stranda og nyte varmen og sola. Gjestene på hotell Acar må normalt betale for å benytte stranden. Men - fortvil ikke - Tannkronen har egen avtale for sine kunder og de kan få både håndklær og gratis billeter til stranden som hotellet har avtale med. Henvend deg i resepsjonen når du vil ned til stranden.

HER ET BILDE AV HAN SOM LESER BOK PÅ STRANDEN?

b400h225ac

Mange av tannkronen sine kunder benytter anledningen til å være 3-4 dager ekstra etter avsluttet behandling. En av de viktigste grunnene for å velge Tannkronen og Alanya framfor storbyene i Øst Europa er jo ikke minst det fantastiske klimaet, solen, strendene og varmen. Også i vintersesongen kan man oppleve deilige varme dager. Vi har selv vært så heldige at vi har kunnet ligge noen timer på stranden selv i desember når vinterkulden for alvor tar tak i oss hjemme i Norge.
b400h225aa
Det er nok noen av våre kunder som minnes deilige dager på stranden eller ved poolen på hotel Acar. Her deler vi et sommerminne fra deilige dager nettopp ved poolen ved Hotel Acar.
Mange av Tannkronen sine kunder ønsker likevel å tilbringe tiden inne på hotellområdet. Om man vil, så kan man oppholde seg innenfor hotellområdet fra man kommer og til man drar. Hotellet er all inclusive og du har alt du trenger og fra poolen kan du gå rett til utedelen av restauranten og hente din frokost, lunch eller middag. Ønsker du det får du levert kald drikke direkte til solsengen din. Vær hyggelig mot hotellpersonalet, ingen tvil om de vil at du skal trives og de står alltid til tjeneste for den som spør hyggelig. Det serveres drikke både med og uten alkohol. Bare kos deg - men husk alt med måte - og å være høflig. Vi i Tannkronen ønsker at alle våre kunder og gjester skal føle seg trygge og hjemme når de bor her.
b400 h225b
DIM CAY OMRÅDET.

Det er så mye vi gjerne skulle vist deg som vår tannkronen kunde, men vi må foreta en avgrensning. Et område du absolutt bør besøke når du er i Alanya er den vidunderlige Dim Cay valley, spesielt på veldig varme dager.

b1200h675ga

Sliter du med varmen og ønsker deg noe kjøligere - og kanskje et svært så anderledes bad så skal du reise hit. Fra hotell Acar kan du ta buss eller taxi - og det er slettes ikke dyrt.

b1200h400gd

Iskaldt vann strømmer ned i dalen fra Tarusfjellene. Du skal være ganske tøff eller overopphetet for å kunne klare mer enn noen få minutter ute i dette kalde fjellvannet.

b1200h675ge

De fleste er raskt opp igjen - men på varme sommerdager er det virkelig deilig å slappe av nede i denne kjølige dalen å få litt pause fra solsteken på strendene.

b1200h600 gh

Lyst til å ta en tur til Dim Cay? Vi ordner det for deg. Hvorfor ikke tilbringe dagen der? Vi sier, hadde vi vært deg så hadde vi spurt om tannkronen eller klinikken sitt personale kunne ordne en tur for oss dit - mens vi er i Alanya og hotellet? Til og med uten å betale noe som helst? 

FB; https://www.facebook.com/tannkronen.no/

Utskrift E-post

kombiner tannbehandling

med sol og strand