fbpx
Bestill time Tannkronen - Tannbehandling i Alanya MENY
 • Home
 • garantier og forsikringer

TANNKLINIKKENS GARANTIER

Design uten navn 2

Mange nordmenn er skeptiske til garantier. Kan vi stole på tannlegen? Kan vi stole på garantien? Hva med "små skrift"? Spørsmålene dukker gjerne opp når man står i en valgfase om man skal bruke det flotte tilbudet?  Men bortsett fra oversikt over garanti vilkårene så er det jo vanskelig for noen å bevise at garantien er slik kundene forventer  - uansett hva som står i garantien og uansett om  garantien er gitt av en norsk - eller en annen tannlege. 

"Beviset" får man jo ikke før etterpå - og da er det oftest for seint - for hva feks. hvis tannlegen er en kranglefant - enten det er i Norge eller utlandet? Hva når det er "10 år garanti" og det har gått 7 år og man kommer tilbake med en reklamasjon - så er det kanskje ikke så enkelt? 
Kroner og broer10 årsgaranti

Det du skal være klar over og som gir deg en god grunn for at du kan stole på en garanti, er at en tannlege / klinikk som ikke tar sine garantier på alvor snart vil måtte stenge dørene.

Både i sosiale medier og via bekjente deles informasjon overalt. Oppfører man seg dårlig mot sine kunder vil dette føre til en snarlig død for virksomheten. Gode garantier som blir oppfylt er et av selve fundamentene i enhver virksomhet. 

Dette gjør det enda viktigere for en tannklinikk å opptre ryddig og seriøst overfor sine kunder og pasienter. Viser det seg at en tannlege / klinikk ikke oppfyller sine garantiforpliktelser så er det snart kjent for alle - og ingen vil bruke tannlegen / klinikken mer, og dette gjelder enda mer i utlandet. 

En annen sak er at om en velger "tannlegen på hjørnet" som er uten forpliktelser og billigst av alle så vil naturligvis en garanti fra denne henge i en tynn tråd...

Vi i Tannkronen teamet har lenge samarbeidet med tannklinikken og har bare god erfaring med at de står ved sine garantier og i mange tilfeller også strukket seg vesentlig lenger enn garantien tilsier.  Uten en slik tillit og trygghet ville vi ikke kunnet samarbeide med denne.

Skulle det være noe som ikke blir fulgt opp i en garanti så vil vi ta dette opp med klinikken øyeblikkelig. 

Din garanti fra Tannklinikken Alanya Dental i Alanya:

Tannklinikken i Alanya vil reparere og gjenopprette følgende arbeider uten ekstra kostnad innenfor gjeldende garantitider:

 • Implantater / titan - Livstid
 • Tyske kroner / broer - 10 år
 • Innlegg - 2 år
 • Delproteser - 3 år
 • Helproteser - 1 år
 • Fyllinger - 1 år

  Spørsmål vedr. garanti? Kontakt: +905326525065 / Karaman
  NB! Norske Tannkronen har ikke garantiansvar for tannbehandling.

Design uten navn c

Er du av de som kun bryr deg om laveste prisen i byen? I så fall håper vi du er heldig og har flaks. Noen tannleger vinker farvel til "turisten" når behandlingen er over. Skulle det uheldige skje - som at "turisten" kom tilbake - ja - så kan man altids skylde på pasienten selv. 

For oss i Tannkronen er det en forutsetning at vi er en pådriver også når det dukker opp problemer - da trenger du som kunde og pasient noen som kan passe på at garantiforpliktelsen du ble lovet blir fulgt opp. Det betyr at vi i Tannkronen er en "ekstra forsikring" om at tannklinikken holder hva de lover i sine garantier. Vil de ikke det - ja - så tar vi saken for deg - som vår Tannkronen kunde. 

20170510 104341

12920376_1007304442650484_1060434403737486888_n.jpg

 

Honeymoon (3) (900 x 471).png

onsdag, 06 februar 2019

kombiner tannbehandling

med sol og strand