fbpx
Bestill time Tannkronen - Tannbehandling i Alanya MENY

VÅRE ARRANGEMENTER

DET ER OVERRASKENDE HVOR SPREKE FOLK ER OM KVELDER OG I HELGENE.
Mange som reiser med oss ned til Alanya for tannbehandling blir værende i 1-2 uker og ser for seg en slitsom og smertefull tid. De med tannlegeskrekk sliter mer enn andre. Men - virkeligheten blir en god del annerledes. For de fleste tar selve tannbehandlingen fra start til mål 3-5 dager. Da er et pent smil på plass og de som vil kan trygt reise hjem. Men mange av de som er til behandling er i utrolig god form og blir med på mye spennende på fritiden og vi lover mye latter og moro utenom faste timeavtaler på tannklikken, ikke minst om kveldene og i helgene. I mange tilfeller kan vi endre timeavtaler for at flest mulig skal få anledning å være med på morsomme og spennende aktiviteter. Da ønsker mange å være noen dager ekstra og få litt "ferie på kjøpet".

VÅRE ARRANGEMENTER - STØTTE OG FELLESSKAP.
Noe av det som særpreger oss i Tannkronen er den vekt vi legger på våre arrangementer. Vi prøver å få til 3-4 arrangementer hvert år.  Da legger vi stor vekt på selv å være med og til stede. Her er det en for alle - og alle for en. Ingen skal føle seg utenfor - alle skal inkluderes. Mange av de som er med blir venner og holder kontakt med hverandre også i framtiden. I Alanya blir alle kjent med hverandre på en ny måte - alle kommer med samme usikkerhet, men for samme grunn og med samme ønske. 

TIMEAVTALER OG OPPFØLGING AV NORSK SYKEPLEIER.
Vi inviterer som regel hver av våre deltagere til et informasjons- og "bli kjent" møte. Vanligvis dagen etter ankomst til hotellet. Da går vi gjennom det som skal skje på tannklinikken og vi lytter til de ønsker, forventninger og bekymringer du måtte ha og går gjennom evt. helseopplysninger. Alle som ønsker det får med seg en av oss i Tannkronen teamet - også sykepleier - om det er behov for det til timeavtale. Dermed får du en trygghet i det å være til timeavtale og hjelp til å forstå hva som blir sagt og bestemt. Vi sender deg melding om tid og sted for informasjonsmøte dagen før så følg med på Messenger / fb eller sjekk sms på din telefon. 

20180915 184814 d

FLERE SAMMEN GIR TRYGGHET.
Å være flere sammen som har samme problemer og ønsker med oppholdet gir stor styrke og mye glede. En veldig flott ting er hvor lett det er i slike situasjoner å bli kjent med andre. Allerede første eller andre kvelden så har man oversikt over folk og hva de liker å gjøre. Mange får venner for livet - de holder kontakten lenge etter at de er hjemme igjen. 

Under:
Jorid er 78 år og er vår tøffeste dame hittil. Vil absolutt prøve alt - og her har hun fått selskap med en kjekk kar som passer på henne etter beste evne. Hvis ikke dette er et av årets bilder så skjønner ikke vi. At hun også har tilbrakt en del timer i tannlegestolen gjør ikke prestasjonen noe mindre - og damen går ofte ikke og legger seg før etter at "ungdommen" har gitt opp - det skal noe til å følge den dama. Tenk samtidig på at dette er folk som er til tannbehandling om dagene -  men ikke lar seg stoppe av noe når det gjelder å bruke dagen og kvelder til ferie og glede.

42683082 2053529904698270 4186078690951561216 o

Under:
Glenn og Stian har gjennomført dagens behandling og nå er det tid for litt "privat belønning". Og hva passer vel bedre enn et par timer slumring i sola på Cleopatra Beach?

940 web bilde.jpg g

Slik ser de ut - Ömer Karaman og Julia er nok de som tar seg mest av både tannklinikk og hotell på beste måte.  1000 jern i ilden - og telefon på øret fra morgen til kveld. Her en - for en gangs skyld - litt roligere kveld på hotell Acar.  Det har akkurat vært selskap og en litt roligere og mer avslappet atmosfære både for disse to og for øvrige gjester. 

20170223 202824 1280 x 720

Det er ingen tvil om at feriebudsjettet i Norge for mange er en stor økonomisk påkjenning for mange. Når man står i en skvis mellom viktig tannbehandling og en kort, men ofte alt for dyr ferie så er dette en flott mulighet til å få begge ønsker til å gå i oppfyllelse. Dette er anledningen til å kombinere ferie og tannbehandling. Som regel er man på ferie i 1-2 uker, en perfekt utgangspunkt til å få til begge deler.

Få steder rundt Middelhavet har bedre klima enn Alanya. Det er er 3 ting som frister europeere spesielt i dette området. Det er sol og varme dager, det er lite kriminalitet og prisvnivået er et av de alle gunstigste for norske. Få steder får du like mye for pengene som her.  Med gjennomsnittelig 300 soldager i året så frister flotte strender, god mat og spennende opplevelser i Alanya.

picmonkey image

Badelivet er noe av det mest ekstreme Alanya har å by på - det vrimler av muligheter og alternativer. Cleopatra Beach er noe av det mest enestående og berømte av strendene. Men du kan også ta turen opp til avkjølende Dim Cay og svømme i isvannet fra Taurus fjellkjeden, vannet er iskaldt uansett årstid - du blir neppe lenge uti. Men - deilig når solen varmer som verst. Ellers er det strender og bademuligheter hvor du enn snur og vender deg - her er det bare en viktig ting  å huske på - HØY SOLFAKTOR.

picmonkey image 1

Få steder rundt Middelhavet har bedre klima enn Alanya. Det er er 3 ting som frister europeere spesielt i dette området. Det er sol og varme dager, det er lite kriminalitet og prisvnivået er et av de alle gunstigste for norske. Få steder får du like mye for pengene som her.  Med gjennomsnittelig 300 soldager i året så frister flotte strender, god mat og spennende opplevelser i Alanya.

61 2

Mange av våre kunder benytter anledningen til en tur ut på byen og restaurantbesøk når det nærmer seg slutten av tannbehandlingen - og mulighetetene til en kulinarisk opplevelse er mange.  Du kan fint få en bra middag til godt under 100-lappen - og med øl og vin inntil kommer du langt med +/- 150,- kroner.  Kan vi få anbefaler kjøttet? Hvordan får de det til? Kjøtt nesten helt uten "slintrer" og med fantastisk smak. Unnskyld at jeg sier det, men det er sjelden med så flott biff / kjøtt i Norge - for ikke å snakke om reportoaret på tilbehøret.

Design uten navn 2

Det er nok å velge i av aktiviteter når man trenger ei pause fra sol og strand. Båtlivet med gammeldagse piratbåtene, tur til "the castle", Safari i fjellene, badeparken i sentrum av Alanya, guidet fiske på sjøen, utflukter til Dim Cay, Delfin parken,  sightseeing tur til romerske ruiner osv. 

picmonkey image 2

 DEN VIKTIGSTE OPPLEVELSEN - PENE TENNER OG ET NYTT PENT SMIL.

Deilige dager og mange flotte feriedager til tross, så er det viktigste for alle å reise hjem igjen til en ny hverdag med et et nytt smil hvor man slipper å slite med dårlige tenner og skjule smilet sitt. Det er godt når det sosiale livet og helsegevinstene blir vinnere av en investering i en større tannbehandling - og alt dette fordi man i mange år skal ha glede av dette. 

Hilde


b1200h675 ci

 "Er under behandling ved dette tannlegesenteret i disse dager. Så langt, smertefri og profesjonell behandling. ANBEFALES. Her er en "skog" av tannlegetilbud, og ikke alt, like "seriøst". Har "bodd" her nede siste tre år, og har hørt / sett mye rart".

Facebook; https://www.facebook.com/tannkronen.no/

"Jeg har hatt en stor tannbehandling på dette stedet. Har bare positive opplevelser og ganske så smertefritt. Anbefales 😀".

"Hei alle jeg får ikke sagt med ord hvor glad i at jeg fant tannkrona, hvilken behandling jeg har fått i fra dem, klinikk, hotell, anbefaler alle å ta kontakt. God helg til alle dere der ute".

"Anbefales. Var der i høst og skal tilbake i september. Flott arbeid og flotte priser 🌼🌼".


alanya 016


"Jeg var i Alanya og ble hentet på flyplassen i Antalia og skyssen til hotell Acar i Alanya. Der fikk jeg slipt ned tennene jeg hadde og påsatt nye tenner I overmunnen og nesten alle i nermunnen. Jeg er godt fornøyd så langt med det arbeid som tannteknikerne har gjort. Jeg ble tatt vare på og fulgt opp av Tannkronen til alle timene sammen med norsk tolk Jørn. På Acar Hotell var alt inklusive. Fine trivelige rom og betjening. Tusen takk for alt dere gjorde for meg".

b1200h675da

 ALLE VI I TANNKRONEN TEAMET - RUNE (AKTIVITETSLEDER OG INFORMASJON), GUNN ( SYKEPLEIER MED OPPFØLGING) OG ROLLEIF ROY (DAGLIG LEDER) ØNSKER DEG VELKOMMEN  TIL ALANYA OG VÅRT ARBEID - ENTEN SOM DELTAGER PÅ ET AV VÅRE ARRANGEMENTER ELLER OM DU KOMMER FOR ET 5 DAGERS KJAPT OPPHOLD FOR "PENERE TENNER OG ET PENT SMIL

Kopi av Kopi av vi har gjort alt 1q


GOD TUR TIL ALANYA FOR PENE TENNER OG SMIL - OG MASSE SPENNENDE - OG VELKOMMEN TIL OSS I TANNKRONEN TEAMET.

 

 

 

 

 

 

 
 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tirsdag, 09 juli 2019

kombiner tannbehandling

med sol og strand