fbpx
Bestill time Tannkronen - Tannbehandling i Alanya MENY

FLYREISE OG VISUM

Det er enkelt å skaffe seg flybilletter til utlandet i dag. De fleste av oss gjør dette best på egen hånd og bestiller raskt og effektivt via internett - på pc eller telefon. De som skal til Alanya for tannbehandling bestiller reise enten til flyplassen i Antalya eller til Gazipasa. I begge tilfeller ordner vi i Tannkronen vanligvis transport fra disse flyplassene til hotell Acar og som oftest uten ekstra kostnader for kunden. Kunden sender da reiseopplysningene til oss i Tannkronen og vi sender svar tilbake om når kunden blir hentet på flyplassen.

Fly med Norwegian til Antalya   

Veldig ofte har flyselskaper som Norwegian sterkt rabatterte priser - og med gratis henting av oss fra flyplass ned til Alanya og tilbake til flyplassen er reisekostnadene redusert til et minimum. www.norwegian.no

Ser man på priser for tannbehandlinger i Norge så er det ikke reisekostnadene som bør skremme oss, disse er oftest ubetydelige i forhold til hva tannbehandling koster Norge.

FLYREISE OG VISUM

FLY TIL ANTALYA OG GAZIPASA.

Gazipasa flyplass ligger en halvtimes kjøring unna tannklinikken og Alanya, og er sånn sett det nærmeste alternativet når du skal bestille flybilletter i forbindelse med din tannferie. De fleste bruker nok likevel Norwegian ned til Antalya Airport. Derfra er det ca. to timers kjøring til Alanya. Tannkronen ordner med transport. 

picmonkey_image (3).jpg

TRANSPORT TIL OG FRA FLYPLASSENE I TYRKIA.

Uansett hvilken rute og flyselskap man velger vil Tannkronen AS sørge for at en sjåfør står og venter på flyplassen ved ankomst og transporterer en til ens hotell eller leilighet i en trygg og komfortabel privat bil.

BESTILL VISUM ONLINE TIL TYRKIA.

Alle behøver godkjent visum for å besøke Tyrkia, og nå er det endelig mulig å forhåndsregistrere dette online, altså via internett. Visum koster ca 150 norske kroner via nettsiden under. Vi anbefaler å bruke den offisielle nettsiden for å søke om visum. Følg linken under for å søke om visum. Ikke glem å ha passet ditt tilgjengelig når du skal søke om visum, det samme gjelder betalingskort eller kredittkort. Når du har betalt kan du skrive ut visumet ditt direkte fra din epost. Dermed er du reiseklar...

søndag, 28 januar 2018

kombiner tannbehandling

med sol og strand