fbpx
Bestill time Tannkronen - Tannbehandling i Alanya MENY
  • Home
  • Tyske tannkroner

Kroner i tysk kvalitet fra VITA ZAHNFABRIK I TYSKLAND

Green General Father Dad Appreciation Instagram Post 4

Når en tann er veldig skadet så må den oftest erstattes av en ny kunstig tannkrone.  Prisen på en komplett innsetting av tannkrone i Norge vil ofte ligge rundt 5 - 6000 kr. I Alanya koster en tilsvarende krone inkl. arbeidet fra kr 1950,-.

HVORFOR SPØR MAN IKKE HVOR TANNKRONEN KOMMER FRA?

De aller fleste tenker ikke over hvor tannkronen kommer fra? Vi stoler 100% på alt tannlegene sier og gjør.  Men dette skal vi ha i munnen i mange, mange år.  Med nye tyske tannkroner har vi fått flere fornøyde kunder og lite reklamasjoner og misnøye. At det nå blir svært sjelden noen får problemer med kronene betyr også mye besparelse for kundene våre - svært få trenger  reise ned til Alanya for garantisaker. 

Vi kan ikke love 100% sikkert at det aldri kan skje. Til det er det alltid en viss risiko. Men nå er sikkerhet og kvalitet økt betraktelig, og det er opp til deg å velge pene tannkroner som også er vakre og har lang levetid. 

Evelyn

Tannkroner er med andre ord et alternativ som anvendes når skaden på tannen er for omfattende til å anvende en vanlig fylling. I "gamle dager" trakk man stort sett tenner når de ble vurdert som ødelagte, men dette er en metode som både ser stygt ut og i tillegg destabiliserer tennene ved siden av på grunn av manglende støtte og dermed også kan skape synlig forandring på tannstillingen. 

 Hvor kommer tannkronene dine fra

En tannkrone utgjør en fleksibel og populær løsning for både pasient og tannlege da dens form, utseende, farge og en rekke andre faktorer kan tilpasses etter hva du selv synes passer best for deg. Når tannkronen skal lages og tilpasses deg, så tar tannlegen et avtrykk av tannstillingen hvor inngrepet skal foretas, hvorpå et laboratorium lager en gipsavstøpning for å kunne lage en perfekt kopi av orginaltannen.

TYSK KVALITET KJENNER ALLE.

Tannklinikken har valgt å være åpne om sitt kronemateriale da mange forveksler kvalitetskroner fra Tyskland med billigere materialer fra Asiatiske land eller Afrika. Tysk kvalitet kjenner alle. Fabrikken finner du her https://www.vita-zahnfabrik.com/en/VITA-Zahnfabrik-Home-16186.html

Erna

Tannkroner og tannbroer varer alt i fra 10 til 20 år, beroende på tannhygiene, bruk (dette er ikke flaskeåpnere) og selvsagt kvaliteten på jobben som har blitt utført. Tannkroner og tannbehandling er en investering i egen helse og sosialt liv. Men skal du være en lykkelig eier av en pen krone forutsetter det god tannhygiene - og selvfølgelig - pass på hva du putter i munnen - det er alltid en risiko for at noe hardt kan skade kronen. 

10355662_862841027096827_2077377965214770817_o.jpg

Kroner i tysk kvalitet fra VITA ZAHNFABRIK I TYSKLAND

LITT OM FORSKJELLEN PÅ MK KRONER OG ZIRKONIUMSKRONER.

 Vakre zirkonium tannkroner brukes ofte i front av munnen der tennene er mest synlig og bittet vårt normalt ikke er så hardt. Kronen består av en porselens kjerne belagt med zirkonium. Lenger bak velger mange rimeligere MK kroner som av mange oppfattes som noe sterkere (innlagt metall) og tåler et hardere bitt. 

1600 1280

Når du vurderer å få satt inn tannkroner eller tannbroer i Alanya er det derfor viktig å vite at kronene har en sterk struktur som tåler et hardt bitt og som har en vakker farge og struktur.  Akkurat som tannleger i Norge er også utenlandske tannleger opptatt av sitt renomme og ikke minst sin tannlegelisens. Hvis du vil kan du få hjelp av tannteknikere til å bestemme fargevalg og riktig type materiale som gir det peneste resultatet.

 

tannklinikken i alanya

Den viktigste forskjell på å få utført dette ved en seriøs tannklinikk i Alanya kontra en seriøs tannklinikk i Norge mener vi er prisen fordi også mange norske tannleger kjøper kronene sine i utlandet - ofte langt utenfor Europa.

HVOR TANNKRONEN KOMMER FRA PÅVIRKER LEVETIDEN , KVALITETEN OG GARANTIEN.

Det billigste kronematerialet kommer uten tvil fra Asia og Afrika. Etter lang prøving å feiling med ulikt kronemateriale så har vi oppdaget en vesensforskjell i kvaliteten og holdbarheten på billigkroner fra mange av disse landene og Tyske kvalitetsprodukter. 

Tannklinikken i Alanya har lang erfaring med denne typen behandlinger og anvender kun tyske produkter av topp kvalitet. Klinikken gir også en garanti på 10 år på tannkroner og broer. Sannsynligvis har du glede av den i veldig mye lengre tid enn det. 

søndag, 21 oktober 2018

kombiner tannbehandling

med sol og strand