fbpx
Bestill time Tannkronen - Tannbehandling i Alanya MENY

TANNKRONEN AS - EN FAMILIEBEDRIFT

Tannkronen AS er en familiebedrift, og vi er stolte av det vi selger - vårt produkt er vår "baby". Vi legger stor ære i det vi formidler og "setter vårt eget familienavn til". Derfor føler vi også at vår kjærlighet til Alanya står sentralt i totalpakken vi tilbyr og er en faktor som utgjør en stor fordel og ikke minst trygghet for de som kombinerer tannbehandling og ferie via oss.

Vi tilbringer så mye tid som vi kan i Alanya, og har også kjøpt oss egen bolig i byen - som hele familien benytter både i forbindelse med fritid og jobb. Vårt kontaktnett, vår kunnskap og vår tilstedeværelse garanterer våre kunder en optimal tannferie!

mandag, 08 oktober 2018

Rolleif Roy Fosse 

Rolleif_profil.jpg

 

Rolleif Roy Fosse har bakgrunn i mange forskjellige oppgaver innen økonomi, kirke og sosialt arbeid m.v. Han er utdannet økonom men har også utdannelse innen sosialpedagogikk og religionsfag. Han har i de senere år jobbet i Notodden kommune innen økonomi og administrasjon og er nå økonomisk rådgiver / gjeldsrådgiver i Nav på Notodden. Han er for tiden daglig leder i tannkronen norge as.

(+47) 479 00615

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Rune Fosse

b400h600rune.jpg

 

Rune er utdannet førskolelærer og har tidligere jobbet som pedagogisk leder og styrer i barnehage i Notodden Kommune. Nå jobber han som teamleder i et bofellesskap for enslige mindreårige asylsøkere. På fritiden er Rune Bl.a aktiv som instrultør på det lokale treningssenteret, Nordic Gym. Han tar seg gjerne en tur på jakt, på tur med fiskestanga eller spiller gitar i kirken

(+47) 941 76369

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Gunn Fosse

b400h553_gunn.jpg

 

Gunn er utdannet sykepleier og jobber i dag ved sykehuset Telemark, Notodden. Hun svarer på spørsmål som pasientene sender tannkronen i for- eller etterkant av behandling. Hun er spesielt opptatt av helse og hygiene for pasientene. Hun svarer så langt hun kan på alle spørsmål, men viser også til at pasientene må huske på god kontakt med fastlegen sin i Norge eller tannlege dersom det er usikkerhet.

(+47) 951 30251

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

kombiner tannbehandling

med sol og strand