VÅRE ARRANGEMENTER

Pene tenner, pent smil, sol, sommer og vakre strender 3-5 dager og 3 ganger billigere. Norges beste, billigste og klokeste feriemål 2020 ?

Sjekk våre arrangementer; www.facebook.com/tannkronen.no/events/

Evy og Ketil valgte Tannklinikken Alanya Tan Dental og Tannkronen i Norge for sin tannbehandling.

Dette er helt åpne arrangementer og du har 5 hele uker som du kan velge i. De fleste vil nok velge å være med bare en av ukene mens noen ønsker bli litt lengre  for sol og varme – andre litt kortere.

Mye glede over resultatet – her en av våre deltagere sammen med sin tannlege.


Båttur langs Kleopatra kysten med lunch ombord.

Men – det betyr kort og godt at folk kan være med uten noen forpliktelser. Du kommer og reiser igjen etter som det passer med de ønsker og muligheter du har.

Noe av det du vil oppleve på under 1 uke.

Det eneste du bør tenke på er at du må ha 3-5 dager hvor du er fullt fokusert og klar for din tannbehandling.

3-5 dager er nok – men vær fokusert og klar. Endring i timeavtaler forekommer regelmessig.

Når du kommer –  og når de ønsker reise hjem bestemmer du selv. Alle blir hentet av vår sjåfør og vår transfer tjeneste fra og til flyplass altså både ankomst og avreise.

Alle har tolk og norsk bistand – og blir hentet til og fra timeavtaler. Det er ca 5 minutter med bil fra hotell Acar til tannklinikken.

God stemning blant deltagere på en varm sommerkveld i Alanya.

I de dagene som vi i Tannkronen har arrangement så er vi med hele tiden og har oppfølging av våre deltagere så ofte som det er behov.

Arrangementer 2020; https://www.facebook.com/tannkronen.no/events/

Noen trenger mye oppfølging – andre litt mindre – og noen klarer seg fint på klinikken alene. Da er også  vår norske sykepleier som du ser her tilgjengelig for deg.


På alle 5 ukesarrangementene er det mer oppfølging enn ellers – også med sykepleier og aktivitetsleder.

Fokuset er alltid pene og gode tenner – og et pent smil for alle deltakerne våre. Det betyr at alle må være tilgjengelige mens de er under behandling.

Uansett hindring – et nytt, pent smil kommer alltid først.

Det er greit å være forberedt på at det underveis kan forekomme  raske endringer av timeavtaler – og også noe venting. Her er hele tiden første prioritet tannbehandling til ditt beste.

Men blir man ferdig på 3-5 dager – så er vel det verdt noe ventetid og noen timeavtale endringer!

Mange norske myter om tannbehandling i utlandet blir gjort til skamme på klinikken i Alanya.

Men erfaringen vår er at mange av de som er til behandling er i utrolig god form og blir med på mye spennende på fritiden og vi lover mye latter og moro utenom faste timeavtaler på tannklikken.

Ekte mannfolk skal ha det gøy i Alanya.

Og har man det ikke gøy på land – så har man det i vann.

I Alanya kan alle være seg selv – her er det ingen hysteri om å bli «fotomodell». Det gjør at alle føler seg vel sammen – både til lands – og som her – til vanns…

I mange tilfeller kan vi i Tannkronen endre timeavtaler for at flest mulig skal få anledning å være med på morsomme og spennende aktiviteter uten at det går ut over behandlingen.

Jorid på 79 – og Stefan – vår islandske venn – er noen av de mest «galne» deltagere vi har hatt – men de tok sjansen – og for en opplevelse for begge!

Noe av det som særpreger våre arrangementer er at vi ønsker at alle deltakere skal oppleve mest mulig støtte og inkludering både fra oss i Tannkronen personalet.

Man blir fort kjent med hverandre og det ligger mye god informasjon og venter i et godt samhold.

av andre deltakere og av tannleger og klinikk personell.

Et ungt og uhøytidelig tannlege personell vet å ta seg godt av de med tannlegeskrekk – og hva et pent smil betyr. Du er i gode hender.

Det som er felles er at alle ønsker seg veldig sterkt både pene tenner og smil – men noen er mer engstelige enn andre.

De som velger å bo på vårt all inklusive hotell Acar vil lettere kunne møte andre norske der som også har tannlegeskrekk og få støtte og oppmuntring – og de vil mye lettere ha nærkontakt med oss i Tannkronen teamet.

Nesten alt praktisk tar vi i Tannkronen teamet oss av. Flybillett er det eneste du må bestille selv. Alt annet er jobben vår. Så det er bare å kontakte oss.

I Alanya blir vi alle kjent med hverandre på en ny måte – alle kommer med samme usikkerhet, bekymring men også med store forventninger og med samme ønsker.

Vi i teamet inviterer som regel alle av våre deltagere til et informasjons- og «bli kjent» møte. Vanligvis dagen etter ankomst til Alanya.

Tannkronen teamet samlet – daglig leder, sykepleier og informasjon / aktivitetsleder.

Da går vi gjennom det som skal skje på tannklinikken. Dermed får du en trygghet før du skal til timeavtale og hjelp til å forstå hva som blir sagt og bestemt.

Gunn er Tannkronens eminente sykepleier. Medisinske spørsmål? Spør henne.

Vi sender deg melding om tid og sted for informasjonsmøte dagen før – så følg med på Messenger / fb eller sjekk sms på din telefon å se etter våre beskjeder. Du kan også kontakte oss.

Ikke vær bekymret – vi kommer til å holde kontakten med deg !

Å være flere sammen som har samme ønsker med oppholdet gir god samhørighet. I Alanya er det lett å bli kjent både med andre norske og med lokale.

Badelivet er noe av det mest ekstreme Alanya har å by på – det vrimler av muligheter og alternativer. Her er det bare en viktig ting  å huske på – MYE SOLKREM OG HØY SOLFAKTOR.

Få steder rundt Middelhavet har bedre klima enn Alanya.

Det er er 3 ting som frister nordmenn spesielt i dette området. Det er sol og varme dager, det er tryggheten man føler og det er prisnivået som er et av de alle gunstigste for norske.

Her feirer noen av våre deltakere en fantastisk uke i glede over at nå har både tenner og smil fått sin renessanse.

Det er nok å velge i av aktiviteter når man trenger ei pause fra sol og strand. Båtlivet med gammeldagse piratbåtene, tur til «the castle», Safari i fjellene, badeparken i sentrum av Alanya, guidet fiske på sjøen, utflukter til Dim Cay, Delfin parken, sightseeing tur til romerske ruiner osv.

«Er under behandling ved dette tannlegesenteret i disse dager. Så langt, smertefri og profesjonell behandling. ANBEFALES. Her er en «skog» av tannlegetilbud, og ikke alt, like «seriøst». Har «bodd» her nede siste tre år, og har hørt / sett mye rart».

Besøk oss på Facebook; https://www.facebook.com/tannkronen.no/

«Jeg har hatt en stor tannbehandling på dette stedet. Har bare positive opplevelser og ganske så smertefritt. Anbefales «.

«Hei alle jeg får ikke sagt med ord hvor glad i at jeg fant tannkrona, hvilken behandling jeg har fått i fra dem, klinikk, hotell, anbefaler alle å ta kontakt. God helg til alle dere der ute».

«Anbefales. Var der i høst og skal tilbake i september. Flott arbeid og flotte priser».

«Jeg var i Alanya og ble hentet på flyplassen i Antalia og skyssen til hotell Acar i Alanya. Der fikk jeg slipt ned tennene jeg hadde og påsatt nye tenner I overmunnen og nesten alle i nermunnen. Jeg er godt fornøyd så langt med det arbeid som tannteknikerne har gjort. Jeg ble tatt vare på og fulgt opp av Tannkronen til alle timene sammen med norsk tolk Jørn. På Acar Hotell var alt inklusive. Fine trivelige rom og betjening. Tusen takk for alt dere gjorde for meg».

Umulige tenner – neida, bare umulige priser…

Message from tannkronen.no

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.